Ydelser

Massage er med til at forbygge, smertelindre og afspænde. 
Vi tilbyder to former, en almindelig massage hvor vi primært arbejder med hænderne og en restitutionsmassage, som du kan læse mere om nedenfor.

Har du behov for at optimere din restitution ovenpå eller op til konkurrence er restitutionsmassagen at foretrække. Her får behandleren hjælp af et sæt Recovery Boots, som vha. kompression øger blodgennemstrømningen i muskulaturen i underkroppen. På den måde fjernes affaldsstoffer i blodbanen gennem lymfesystemet, og det kan være medvirkende til en hurtigere restitution. I mellemtiden kan behandleren arbejde med muskulaturen i overkroppen, således at hele kroppen bliver bearbejdet.

HJÆLP TIL DIABETESPATIENTER

Har du en medarbejder med diabetes vil den øgede blodgennemstrømning i benene hjælpe med at holde vævet i underben og fødder velernæreret og sundt.

Ved behandling med Recovery Boots skabes en forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem.

Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet sænkes risikoen for infektioner og sygdomme.

Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

Patienter oplever fornyet energi og livskvalitet efter blot 20 min. behandling, samtidig opretholdes et godt og velfungerende kredsløb.