mere om os

Vi tilbyder

Vi varetager dine medarbejderes sundhed!

Fem centrale budskaber om virksomhedens sundhedsfremme indsats

RETURN ON INVESTMENT

 • Det kan betale sig for virksomheden at arbejde med sundhed og trivsel på arbejdspladsen, hvis der arbejdes systematisk.

 •  Det kan øge gevinsterne yderligere, såfremt arbejdet med at skabe sundhed og trivsel har afsæt i en klar, fremadrettet strategi.

 • Sundhedsfremme omfatter både livsstil, arbejdsmiljø og virksomhedens sociale ansvar.

 • Offentlige og private, store og små og virksomheder i forskellige brancher kan alle gøre noget, selvom betingelserne ikke er ens.

 • Indsatsen skal altid skræddersys til den enkelte virksomhed.

  Stadig flere undersøgelser viser, at det kan betale sig for både store og små virksomheder at arbejde systematisk med sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Indsatsen skal skræddersys til den enkelte virksomhed. Dette vil nemlig kunne øge medarbejdertilfredsheden, mindske sygefraværet og øge produktiviteten, hvilket virksomheden i mange tilfælde vil kunne aflæse i forholdet mellem investeringen og de gevinster, der kan måles. Dette kaldes Return On Investment (ROI).

  Kilde: Sundhedsstyrelsen.

VI TILBYDER

HJÆLP TIL DIABETESPATIENTER

Har du en medarbejder med diabetes, kan vi med hjælp af et sæt Recovery Boots, som vha. kompression øger blodgennemstrømningen i muskulaturen i underkroppen. Den øgede blodgennemstrømning i benene kan hjælpe med at holde vævet i underben og fødder velernæreret og sundt.

Ved behandling med Recovery Boots skabes en forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem.

Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet sænkes risikoen for infektioner og sygdomme.

Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

Patienter oplever fornyet energi og livskvalitet efter blot 20 min. behandling, samtidig opretholdes et godt og velfungerende kredsløb.

vi tilbyder

Fordele ved at vælge Fysio One som jeres samarbejdspartner

 • Behandlere som dagligt arbejde med elitesportudøvere, og derfor er vant til at præsenterer, og under pres!

 • Kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund.

 • Vi levere flere forskellig behandlingsformer og sundhedydelser, og vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov.

 • Vi tilbyder firmamassage til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark.

Undgå fejlinvesteringer!

Hvis en gruppe medarbejdere klager over ondt i ryggen, kan det sjældent løse hele problemet at købe nye borde og stole til dem eller at tilbyde massage.
En del af problemet skyldes måske, at arbejdet er for ensidigt eller der er for lidt fysisk aktivitet i løbet af arbejdsdagen.
Det kan også være, at forholdet mellem arbejdets krav og medarbejdernes ressourcer ikke er optimalt.
Hvis ikke man tager inddrager alle aspekter, kan indkø- bet af nye møbler opfattes som en fejlinvestering. 

Om os

Fysio One er startet op og drives af 3 fysioterapeutstuderende. Netop derfor er interessen for den nyeste viden inden for faget sat i højsædet.

Kontakt

Tlf.: +45 20 46 61 10 Email: Info@fysioone.dk
Adresse: Kroghsgade 18, 8000 Aarhus C